Instagram Hesap Silme - Hesap Kapatma Nasıl Yapılır?

Instagram hesap silme linki, sosyal medyadan sıkılan kullanıcıları kurtarmaya geliyor. Hazırladığımız bu kılavuzda bir Instagram hesabının nasıl kapatılacağını adım adım anlatıyoruz. “Instagram nasıl kapatılır?” sorusunun cevabına bakalım. Instagram kapanış rehberi sayesinde Instagram hesabı nasıl kapatılır? Sorunun cevabını bulacaksınız.

Instagram hesap silme linki – Instagram hesap kapatma

Instagram hesabınızı silmeden önce, Instagram‘da paylaştığınız fotoğraflarınızı saklamak isteyebilirsiniz. Bunu yapmak için, tüm fotoğraflarınızı indirmenin nasıl yapılacağını öğrenmek için aşağıdaki makalemizi kullanabilirsiniz.

Instagram silme işlemi – Instagram hesap kapatma işlemi

Instagram silme işlemine başlamak için ilk olarak hemen altta yer alana bağlantıya gitmeniz gerekiyor.

Instagram hesap silme linki: https:// www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

İkinci adımda açılan bağlantıda, eğer oturumunuz açık değilse, önce oturumunuzu açın. tr / accounts / remove / request / permanent / İkinci adımda açılan bağlantıda, giriş yapmadıysanız önce oturumunuzu açın.

Ardından yukarıdaki bağlantıya tekrar gidin.

Instagram kapatma linki – Kalıcı instagram silme linki

Hesap silme nedeninizi seçtikten sonra, hesabınızı sileceğiniz asıl bölüm açılacak.

Bu bölümde, önce boş kutuya şifrenizi girmeniz, ardından “Hesabımı Kalıcı Olarak Kapat” yazan kırmızı düğmeyi tıklamanız gerekir.

Tüm bunları yaptıktan sonra hesabınız silinmiş olacak. Ancak, sildiğiniz kullanıcı adını bir daha kullanamayacağınızı unutmamalısınız.

Bir Instagram hesabı nasıl kapatılır?Soruyu cevapladık. En azından Instagram kullanıcı politikasını değiştirmedikçe, aynı kullanıcı adıyla yeni bir hesap oluşturamazsınız. Ancak hesabınızı tekrar silmeden önce, fotoğraflarınızı yedeklemeniz gerektiğini hatırlatalım. Ayrıca hesabınızı tamamen silmeden geçici olarak kapatabilir veya bir süreliğine dondurabilirsiniz. Bir süre sonra kararınız değişirse, hesabınıza tekrar giriş yapabilir ve hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz.

 

Son olarak hesabınızla birlikte sadece fotoğraflarınız değil; Kullanıcı adınızın, yorumlarınızın ve sizinle ilgili diğer bilgilerin de silineceğini unutmayın.